Termeni si conditii

Politica de termeni si conditii utilizate de placute.ro este deosebit de importanta atat pentru site-ul nostru, cat si pentru vizitatorii acestuia. Va rugam sa consultati cu atentie termenii de mai jos, iar daca nu sunteti de acord cu acestia va somam sa parasiti de urgenta site-ul nostru.

Vizitarea altor sectiuni din site este considerata drept acceptul neconditionat si total din partea dumneavoastra asupra politicii de termeni si conditii a placute.ro.

Informatiile publicate pe site-ul nostru sunt destinate numai pentru uz personal si nu pot fi folosite sub nicio forma in scop comercial, indiferent ca acest lucru se face prin trunchiere, reproducere sau reformulare a informatiilor de pe site, sau daca aceasta are loc in mediu electronic sau in print.

Singurele exceptii acceptate sunt cele in care aveti un acord oficial, in scris, de la unul dintre administratori.

Informatiile furnizate de site-ul nostru sunt de uz general si nu sunt adaptate niciunui caz particular. In cazul in care doriti sa folositi aceste informatii va trebui sa va adresati in prealabil unor specialisti in domeniu.

Editorii, redactorii sau administratorii placute.ro nu pot fi trasi sub nicio forma la raspundere asupra continutului site-ului sau a posibilelor daune ce ar putea sa isi faca aparitia ca urmare a folosirii informatiilor de site, indiferent de locul sau momentul aparitiei acestora.

Placute.ro nu isi asuma responsabilitatea asupra corectitudinii si a informatiilor prezente pe site, nu raspunde sub nicio forma asupra conformitatii acestora si isi rezerva dreptul de inlocui in orice moment informatiile afisate.